Select Page

Jag är barnbarnsbarn, barnbarn, son, brorson, pojkvän och vän till fantastiska kvinnor. När jag frågade min gammelmormor om hur det var att ha mens när hon var ung fick jag höra historier om tabu, hemligheter och bindor virkade av ylle som gav skavsår.

Än idag är mensskydden en produkt som många gömmer längst ner i kundvagnen. Mensen är fortfarande tabu, trots att det har blivit mycket bättre i Sverige. Men här bor även människor som inte har råd med mensskydd. På våra asylboenden är det sanitetsprodukter som efterfrågas mest. De får väldigt mycket kläder, men det är få som skänker mensskydd. Därför ser jag att jag har en plats att fylla, tillsammans med er, mina kunder.

Du som kund får dina produkter skickade till din brevlåda när du behöver dem. För var tionde paket som kommer till dig kommer ett till någon som inte har råd. Bland de nyanlända finns en skiftande grad av tabu kring mens. När vi levererar mensskydd till dem skapar vi även ett ögonblick där många vågar prata om sin mens. Tabu är aldrig bra, och det är fint att få vara med och skapa det ögonblicket.

Jag vill göra ditt liv enklare genom en tjänst som säkerställer att du alltid har de produkter du behöver när mensen kommer, samtidigt som du hjälper dem som inte har råd. De som kommit till Sverige för att söka skydd från de grymheter som sker i deras land.

Emil Malmsten

Emil Malmsten

VD & Grundare

Jag är den nya typen av entreprenör. Jag driver företag samtidigt som jag gör världen bättre. Mitt företag Tree In A Bottle planterar ett träd för varje falska vi säljer. Den iden om att ge och förbättra finns även här, hos Binda För Binda.